Hoe stel ik met de FREEONTOUR-app een nieuwe route samen?

Selecteer in het menu de optie "Route". Klik vervolgens op het plusteken "+" rechts bovenaan, om een nieuwe route samen te stellen.

Je route compleet met thumbnail en routetitel samenstellen en desgewenst een beschrijving van jouw route toevoegen.

Met het plusteken "+" kun je nieuwe waypoints zoeken en toevoegen of nog een dag inplannen. Daarvoor moet je de gewenste locatie, overnachtingsmogelijkheid of bezienswaardigheid invoeren. Zodra alle waypoints zijn ingevoerd, klik je op opslaan, waarna ze op jouw route verschijnen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk