Hoe kan ik mijn route in de app wissen?

Via de optie "Mijn route" in het menu kom je op de pagina waar alle routes worden beheerd. Selecteer een willekeurige route en klik op "Bewerken". Klik op de pen rechtsboven op de balk bij de thumbnail en klik vervolgens op "Verwijderen".

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk