Hoe kan ik met de app in de omgeving een geschikte camping vinden?

Ga in het menu naar de optie "Plaatsen" of "Campings". Klik eerst op het het symbool van de kaart rechtsboven op de menubalk, naast de filterfunctie. Je locatie wordt automatisch bepaald. Door in/uit te zoomen op de kaart worden de campings in de buurt weergegeven. Door te klikken op het symbool van een camping verschijnt er meer informatie over die camping. In het menu kun je met de optie "Camperplaatsen" de plekken oproepen waar je met een camper mag staan.

Een andere mogelijkheid is om via de optie "Campings" met het filtersymbool rechtsboven op de balk willekeurige filtercriteria te selecteren en zo geschikte campings op te roepen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk