Worden mijn geplande routes tussen de apparaten gesynchroniseerd?

In het menu kun je met de optie "Routes" op het tabblad "Mijn" je geplande routes oproepen. Het synchroniseren begint zodra je toestel met internet verbonden is en je bent ingelogd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk